Indvandrer Kvindecentret har fået to ny ansigter i bestyrelsen. To stærke kvinder, der sammen med resten af bestyrelsen skal være med til at løfte Indvandrer Kvindecentrets fortsatte udvikling og strategiske afsæt. Indvandrer Kvindecentrets bestyrelse, der består af 7 medlemmer og to suppleanter, er øverste myndighed, og medlemmerne vælges på den årlige generalforsamling. Bestyrelsen har det overordnede ansvar for centret, mens den daglige drift og ledelse varetages af direktør Mirka Mozer.
’Jeg glæder mig utroligt meget til samarbejdet. Det er to kvinder med både meget stærke fagligheder og personligheder, og det er uden tvivl en stor gevinst ikke kun for bestyrelsesarbejdet, men for hele vores organisation, at Kristina og Natasha har valgt at dedikere tid og ressourcer til Indvandrer Kvindecentret’, fortæller Mirka Mozer.

Selv fortæller Kristina Boldt og Natasha Al-Hariri herunder lidt om, hvad de ser frem til i bestyrelsesarbejdet.


Kristina Boldt

Kristina Boldt, Læger uden Grænser

”Jeg har stor respekt for Indvandrer Kvindecentrets arbejde, og jeg er både glad og stolt over at være blevet valgt ind i bestyrelsen. Jeg ser frem til at være en del af den fortsat positive udvikling af foreningens aktiviteter, hvor jeg primært forventer at kunne bidrage med mine erfaringer inden for fundraising, kommunikations- og kampagnearbejde.”

Kristina Boldt, Læger uden Grænser.


Natasha Al-Hariri, Medborgerne

Natasha Al-Hariri, Medborgerne

”Jeg har fulgt med i Indvandrer Kvindecentrets arbejde tæt gennem årene, og har altid været fascineret over at se de stærke fællesskaber og bånd der bliver knyttet i huset. Vi gør et stort stykke arbejde, og vi når ud til mange mennesker. Ingen er overflødig, alle har værdi. Den slags skaber god grobund for stærke individer – og det har jeg så stor respekt for! Jeg stillede op til bestyrelsen, fordi jeg gerne vil være med til at sætte retningen for huset, og styrke arbejdet dér hvor jeg kan. Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang og lære huset bedre at kende”.

Natasha Al-Hariri, Medborgerne


Indvandrer Kvindecentrets bestyrelse: Britt Wendelboe, formand, Programchef Trivsel og Sociale Investeringer i TrygFonden, Henrik Olsen, Fødevarebanken, Katrine Egelund Christensen, teamleder Incita, Niels Jensen, Direktør FreeSense, Mogens Hemmingsen, Kursusleder Liselund, Susanne Uggerly, Koordinerende sundhedsplejerske, Jørgen Segall, tidl. Socialchef Københavns Kommune, Kristina Boldt, Door-to-door Manager, Læger uden Grænser, Natasha Al-Hariri, Community organizer, Medborgerne.