VIL DU VÆRE MED TIL AT SKABE STÆRKE MADFÆLLESSKABER I INDVANDRER KVINDECENTRET?

I Indvandrer Kvindecentret ved vi, at mad og måltider kan meget mere end at mætte. Mad bygger broer, fællesskaber og vigtige sociale forandringer. Derfor er vi også særlige glade for, at vi over de næste to år netop gennem maden skal opbygge stærke fællesskaber for og sammen med de mange mennesker, der kommer på centret.

Til at udvikle og drive denne indsats søger vi derfor en superskarp projektleder, der med passion og viden om mad og værtskab skal stå i spidsen for Indvandrer Kvindecentrets fremtidige madfælleskaber. Som projektleder skal du udvikle centrets daglige madklubber, du skal mobilisere og undervise madklubs-medlemmer i kursusforløb på 20 uger, du skal sikre kvalitet i madlavningen og have fokus på sunde og bæredygtige måltider og sammen med madklubsmedlemmerne skal du bl.a. arrangere fællesmiddage i medlemmernes lokalmiljøer.

Vi ønsker en ny kollega, der

• har en relevant uddannelse og erfaring inden for kost og ernæring elle restaurationsbranchen

• er en inspirerende underviser, der forstår at motivere til læring og deltagelse

• har erfaring med Indvandrer Kvindecentrets målgruppe

• både har øje for den enkelte og fællesskabet

• er idérig, en god udvikler og handlekraftig

• er en stærk praktiker, der har fokus på og erfaring med dokumentation

• har erfaring med eller lyst til at arbejde på en mangfoldig arbejdsplads

Til gengæld tilbyder vi spændende stilling med ansvar og udfordringer i en organisation, der stiller skarpt på det enkelte menneskes behov og udvikling. En mulighed for at være med til at skabe positive sociale forandringer for mennesker i udsatte livspositioner og en faglig stærk, engageret og rummelig arbejdsplads med masser af gode kolleger og hverdage, der sjældent ligner hinanden.

Ansøgning og ansøgningsfrist

Din arbejdsplads vil være Indvandrer Kvindecentret i Blågårdsgade på Nørrebro, og stillingen er til besættelse pr. 1. januar 2021 eller hurtigst muligt. Stillingen er på 37 tm. pr. uge. Løn- og ansættelsesvilkår efter aftale. Ansøgningsfristen er d. 9. december 2020. Send ansøgning og CV til info@i-kc.dk. Vil du vide mere om jobbet, så kontakt direktør Mirka Mozer på mm@i-kc.dk  

Om Indvandrer Kvindecentret

Indvandrer Kvindecentret er et frivilligt fællesskab for minoritetsetniske danskere. I Indvandrer Kvindecentret bidrager alle og sammen udvikler vi kompetencer og handlekraft. Det gør vi gennem rådgivning og aktiviteter, der styrker livskvalitet og selvstændighed. Vi tror på, at stærke fællesskaber giver plads til alle.