Vil du være en del af et fagligt og socialt fællesskab, der årligt samler omkring 60 forskellige nationaliteter fordelt på knap 13.000 besøg? Og har du lyst til at være med til at sprede ordet om vores arbejde? Så er du måske Indvandrer Kvindecentrets nye kommunikationspraktikant.

Indvandrer Kvindecentret på Nørrebro er en NGO for etniske minoritetskvinder og deres familier, der gennem en lang række tilbud og indsatser styrker netværk, kompetencer og fællesskaber. Vi driver desuden den socialøkonomiske virksomhed, Send Flere Krydderier, som har til mål at skabe arbejdspladser og styrke integration blandt etniske minoritetskvinder. Som praktikant bliver det din opgave at være med til at styrke kommunikationsindsatsen hos både Indvandrer Kvindecentret og Send Flere Krydderier.

Vi søger en praktikant til efterårssemesteret 2020. Praktikperioden løber fra august 2020 til januar 2021, men både start- og slutdato er fleksibel og kan tilpasses dit studie.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

  • Udvikling af- og opdateringer på vores sociale medier
  • Udvikling og udarbejdelse af kommunikationsmaterialer
  • Research og udarbejdelse af artikler om relevante, samfundsrelaterede emner
  • Vedligeholdelse af hjemmesider
  • Research og udarbejdelse af Indvandrer Kvindecentrets årsrapport
  • Assistere med research af fonde og udarbejdelse af projektansøgninger

Praktikkens konkrete indhold kan tilpasses dine kvalifikationer og faglige profil, således at praktikken lever op til dit uddannelsessteds krav.

Hvis du synes, at det lyder som noget for dig, så send en ansøgning til Molly på mf@i-kc.dk. Du er også velkommen til at ringe på 35 39 69 85 eller for at høre mere.

Ansøgningsfrist: 18. maj. Men send gerne din ansøgning ind hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!