Vi er naturligvis på Bornholm til Folkemøde igen i år. Se herunder, hvilke arrangementer vi deltager i – vi glæder os rigtig meget til at møde dig!

Fredag d. 16. juni, kl. 12-15

Grønbechs Hotel

Kom og mød Send Flere Krydderier og køb vores særlige Folkemødesnack til 55 kr.


Fredag d. 16. juni kl. 13.30 -14.30 i telt J40 på Kæmpestranden

Socialøkonomi i udbud og offentlige indkøb

Mange kommuner taler varmt om socialøkonomi – hvorfor er der så næsten ingen, der prioriterer socialøkonomiske virksomheder i deres udbud?

Hvorfor halter det med at skrive socialøkonomi ind i udbuddene? Mangler der viden/redskaber hos udbudsjurister og indkøbere? Mangler der overordnet politisk strategi i kommunerne for udbud og indkøb i forhold til socialøkonomi?

Send Flere Krydderiers direktør Mirka Mozer er i panelet sammen med Line Barfod, Advokat Foldschack og Forchhammer, Mikkel Holmbäck, direktør, Glad Fonden og Andreas Christensen, partner, Horten Advokatpartnerselskab.


Lørdag d. 17. juni 17:00 – 18:00 i telt N15 – KPH Social Corner

Vi sætter spotlight på socialt iværksætteri.

Flere og flere iværksættere med et samfundsmæssigt sigte ser dagens lys i disse år. De udvikler nye forretningsmodeller og forfiner eksisterende med henblik på at skabe endnu mere værdi for samfundet og dets borgere. De sociale iværksættere skaber flere arbejdspladser og mere værdi for byer, kommuner og for samfundet. De spotter komplekse samfundsproblemer og er drevet af at finde løsninger på disse. Vi vil i debatten sætte særligt fokus på de bornholmske og københavnske iværksættere og virksomheder, som er drevet af at skabe flere bundlinjer. Hvad er det, der driver den enkelte til at engagere sig ud over forretningen? Hvordan bidrager virksomheden til lokalområdet, og kan virksomhederne bruges som greb til byudvikling?

Deltagere: Morten Kolind, Direktør, Bornholms Mosteri. Mirka Mozer, Direktør, Send Flere Krydderier. Poul Kellberg, Direktør, Comeback Industries. Søren Riis, Founder, Urban Wine Box. Julie Lindberg Skovmand, CSR konsulent, Orange Lead.