• Indvandrer Kvindecentret yder frivillig rådgivning, lektiecafé, mentorarbejde, opkvalificering og meget mere. Alt dette bakker du op om med et støttemedlemsskab. Typisk har vi besøg af 13-000-14.000 brugere om året med ikke-vestlig baggrund.

BLIV MEDLEM AF INDVANDRER KVINDECENTRET

Indvandrer Kvindecentret yder frivillig rådgivning, lektiecafé, mentorarbejde, opkvalificering og meget mere. Alt dette  bakker du op om med et støttemedlemsskab. Typisk har vi besøg af 13-14.000 brugere om året med ikke-vestlig baggrund.

Som støttemedlem kan du stemme til Indvandrer Kvindecentrets generalforsamlinger og stille op til bestyrelsen.  Desuden vil du modtage Indvandrer Kvindecentrets nyhedsbreve om alle vores aktiviteter og indsatser. Et medlemskab koster 200 kr. om året.

Er du uden for arbejdsmarkedet koster det 120 kr. Virksomheder kan også være medlem. Det koster 500 kr. om året.  Er du interesseret i at være medlem, så send en mail til info@i-kc.dk mrk. Støttemedlem. Husk at oplyse navn, adresse og telefon.

Du kan også vælge at give et engangsbidrag og indsætte et beløb på Indvandrer Kvindecentrets konto i Merkur bank. reg. nr. 8401 konto nr. 1132168. Tak for din støtte!