ER DU VORES NÆSTE AKADEMISKE PRAKTIKANT?

Har du lyst til at være en del af et fagligt og socialt fællesskab, der årligt samler omkring 60 forskellige nationaliteter fordelt på knap 13.000 besøg? Så er du måske Indvandrer Kvindecentrets næste akademiske praktikant.

Indvandrer Kvindecentret på Nørrebro er en NGO for etniske minoritetskvinder og deres familier, der gennem en lang række tilbud og indsatser styrker netværk, kompetencer og fællesskaber.

Som akademisk praktikant i vores netværksteam får du en central rolle i huset. Sammen med vores øvrige netværkskoordinatorer er du med til at sikre overblikket over centrets daglige tilbud, vejlede og støtte kvinder og børn i forhold til de udfordringer, de møder i dagligdagen, være dialogsøgende og ikke mindst sikre, at alle, der træder ind over vores dørtærskel, føler sig vel mødt. Du skal desuden være med til at koordinere netværksoplæg samt arrangere og deltage i både interne og eksterne aktiviteter for familierne.

Vi søger to praktikanter til efterårssemestret 2020. Praktikperioden løber fra august 2020 til januar 2021, men både start- og slutdato er fleksibel og kan tilpasses dit studie. Vi søger primært fuldtidspraktikanter (30 ECTS).

Hvis du synes, at det lyder som noget for dig, så send en ansøgning til netværkskoordinator Sofie Theede på st@i-kc.dk eller ring på 35 39 69 85 for at høre mere. Du kan også læse mere om os og vores arbejde på www.i-kc.dk

Ansøgningsfrist: 24. april 2020. Send dog gerne din ansøgning ind hurtigere, da vi afholder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bedste hilsner
Indvandrer Kvindecentret