• Frivillig lektiehjælp i Indvandrer Kvindecentret er også for drenge en gang om ugen

BLIV FRIVILLIG

Frivillige er altafgørende for Indvandrer Kvindecentrets arbejde, og der er masser af muligheder for at være med. Du kan fx være frivillig i lektiecaféerne for både børn, unge og voksne, være mentor for en kvinde eller en ung dreng; hjælpe med computerhjælp, jobrådgivning eller juridisk rådgivning. Du kan deltage på mange forskellige måder og i det omfang som passer dig.

Som frivillig i Indvandrer Kvindecentret bliver du en del af et dynamisk miljø, hvor du får mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt, skabe et nyt netværk og få erfaring til dit CV.

Kunne du tænke dig at blive frivillig eller høre mere om vores indsatser, så er du altid velkommen til at kontakte projektleder for netværks- og frivillighedsaktiviteter Sarah Packness sp@i-kc.dk.

Herunder ses nogle af vores mentorer og mentees fra 2016.

Indvandrer Kvindecentret fungerer som et netværk, hvor kvinder mødes lærer, udveksler erfaringer og livsfortællinger. Centret har åbent hver dag fra 10-16, og fire aftner om ugen er der desuden aktiviteter for både kvinder og børn.

Et godt match

Læs hvad vores frivillige mentor-mentee netværksarbejde kan føre med sig

Faiso og Dorthe blev matchet som mentee-mentor i 2016. Det blev ikke starten på et helt almindeligt mentorforløb, for Dorthe blev som et familiemedlem i løbet af det første år.

Læs mere her